top of page

Fogászati kezelések az esküvőd előtt, a legragyogóbb mosolyért

Frissítve: 2020. febr. 5.

Inkább egy gyorsabb, egyszerűbb fehérítő kezelésre vállalkoznál, vagy érdekelne a teljes mosolyátalakítás lehetősége is? Attól függően, hogy mennyi idő áll rendelkezésünkre, több lehetőség közül is válogathatsz.


Másfél évvel az esküvő előtt


Hogyha kellően sok idő áll rendelkezésre, akár egy teljes mosolyátalakítás is lehetséges lehet.

Kifejezetten jó opció a láthatatlan Invisalign fogszabályozó kezelés, amelynek segítségével a legtöbb szabálytalanságot tökéletesen és kíméletesen ki tudjuk javítani, legyen szó akár kiálló, akár ferdén álló fogakról.

Nagyon fontos, hogy mielőbb megtanuld a fogaid megfelelő ápolását, hiszen az elért eredmény csak így lehet tartós: ebben egy 3 alkalmas, privát kurzus során nyújtunk Neked segítséget. A megfelelő technikák elsajátítása önmagában rengeteget segít az önbizalmon és a megjelenésen is!


Fél évvel az esküvő előtt


Hogyha valamilyen apróbb korrekció szükséges az elülső fogaidon, akkor fél évvel az esküvőd előtt érdemes felkeresni a fogorvost. Ferde, kiálló, sötét színű valamelyik elülső fogad? Fogréssel küzdesz? Nem vagy elégedett a fogaid formájával? Az összes felsorolt problémára megoldást jelenthetnek a porcelán héjak vagy koronák, amelyek segítségével néhány hét alatt gyönyörű eredményt tudunk elérni.


3 hónappal az esküvő előtt


Néhány hónappal az esküvő előtt érdemes betervezni a tömések elkészítését, esetleg a régebbi, elszíneződött, zavaró tömések cseréjét. A legtöbb esetben ez is csodát tud művelni egy mosollyal! Az összetettebb esetekre is van természetesen megoldásunk, a kisebb korrekciót igénylő elülső fogak esetében a direkt héj hozhat tökéletes megoldást.


1 hónappal az esküvő előtt


Még bőven van időd, hogy a nagy napra csodaszép, hófehér mosolyt varázsolj magadnak. Kétféle fogfehérítés-csomag közül is választhatsz: a rendelői fehérítés egy gyors és biztonságos megoldás, 1-2 óra alatt elérhető a kívánt eredmény. Az otthoni fehérítés kíméletesebb és lassabb fehéredést tesz lehetővé, 2-4 hét alatt tudod elérni a megfelelő fogszínt.


Egy héttel az esküvő előtt


Ilyen kevés idővel az esküvő előtt is lehet óriási változásokat elérni: egy fogkőleszedés, és alapos fogpolírozás az utolsó pillanatokban is csodákra képes.








114 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page