top of page

FOGPÓTLÁS CSISZOLÁS NÉLKÜL

GYORS ÉS KÍMÉLETES FOGPÓTLÁS

Ideális esetben több fogászati kezelésmód közül választhat hiányzó foga pótlására. Hezitál, mert nem szeretné lecsiszoltatni egészséges fogait a hagyományos fogászati híd készítéséhez, de ugyanakkor ódzkodik  a fogbeültetéstől is?

 

Erre is van Önnek egy megoldásunk!

KÖRBECSISZOLÁS NÉLKÜL KÉSZÍTETT SZÁLERŐSÍTETT HIDAK

A körbecsiszolás nélkül készített szálerősített hidak teljesen természetesen hatnak és a jó minőségű  tömésekhez hasonlóan hosszú évekig megbízhatóan szolgálnak.


A csiszolás nélküli hidaknak két típusa van: a  fogorvos által készített direkt és a labor által készített indirekt hidak. Mindkét típus elkészítéséhez minimális fogászati beavatkozásra van szükség, így a kezelés gyors és kíméletes.

HOGYAN KÉSZÜLNEK A KÖRBECSISZOLÁS NÉLKÜLI DIREKT ÉS INDIREKT HIDAK?

1. A hiányt határoló fogakba egymással szemben töméshez alkalmas pici üreget alakítunk ki.
2. A merevítőszálakat e két üreg között feszítjük ki és erre építjük fel a fogpótlást.
3. A direkt hidakat a fogorvos a szájban készíti el, tömőanyagból megmintázva a fogat. Az indirekt hidak lenyomatvétel után fogtechnikai laboratóriumban születnek meg.

A MINIMÁLIS FOGANYAG ELVÉTELNEK KÖSZÖNHETŐEN A FOGAK EGÉSZSÉGESEK ÉS ELLENÁLLÓAK MARADNAK, NEM ÁLL FENN AZ ELHALÁS VESZÉLYE.

A merevítőrostok jelentősen növelik a velük elkészített fogpótlások terhelhetőségét és segítségükkel sok egyéb fogászati probléma is orvosolható. Velük akár kihúzott frontfogakat is visszahelyezhetünk, vagy a mozgó fogakat is stabilizálhatjuk.

KÉRDÉSEIVEL FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, MUNKATÁRSAINK TUDÁSUK LEGJAVÁT ADVA IGYEKEZNEK MEGVÁLASZOLNI AZOKAT!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page