top of page

E-MAX PORCELÁN HÉJAK

Akár 1 hét alatt új mosoly. Mi megadhatjuk a mosolygás örömét!

HA ÖN ELÉGEDETLEN FOGAI

  • színével,

  • nagyságával,

  • formájával  vagy állásával,

  • mert túl szögletes, amikor íveset szeretne

  • réses, ferde, kiáll esetleg bedől.

 

Ebben az esetben az E-max porcelán héjak valódi megoldást jelenthetnek problémáira.

MI AZ E-MAX HÉJ?

Az E-max héjakkal a fogak nem kívánt tulajdonságai tüntethetőek. Ezeket a különlegesen szép és tartós anyagból készített héjakat az előkészített fogak felszínére ragasztjuk fel: egy művészi vénával megáldott technikus kezében varázslatos mosolyokat eredményeznek.

 

Bár mindenki porcelánként emlegeti, az E-max héjak alapanyaga valójában egyfajta üveg, ami egy életteli, meleg világos színt kölcsönöz fogainak.

 

Az E-max héjakkal mosolya

 

  • Tökéletes és harmonikus

  • Teljesen természetes

  • Hosszútávon tartós

  • Fogai nem különböztethetők meg az érintetlen fogaktól

 

A Volom Dental csak prémium anyagokat és technikákat használ, igaz ez a porcelán héjakra is. Ennél a kifinomult technológiánál az anyagválasztásnak kiemelt jelentősége van. Ezért alkalmazzuk  az Ivoclar IPS e.max® alapanyagot, ami - nemzetközi kutatások eredménye alapján - a legerősebb héjkerámia, ami napjainkban elérhető.

HOGYAN KÉSZÜL A PORCELÁNHÉJ?

Mint minden kezelésünk, az E-max héjak készítése is fájdalommentes, és esztétikai fogászati specialistáink a lehető leggondosabban tervezik meg és váltják valóra az Ön álommosolyát.

1. MOSOLYTERVEZÉS

Az Ön által elmondott igények alapján készítünk egy látványtervet. Ez egyrészt egy számítógépes tervezés, melyhez felhasználjuk az Önről készített portréfotókat is, hisz a fogainak összhangban kell lennie az arcával. A számítógépes tervezést kiegészíti egy 3D-s látványmodell, amit az Ön fogairól készített gipszmintára készítünk el. Nagyon gyakran Mock-up is készül: ez azt jelenti, hogy tömőanyagból megmintázzuk az Ön szájában is a vágyott mosolyt. Ha zöld lámpát kapunk, jöhet az érdemi munka.

2. KEZELÉS

A fog kezelése ez esetben minimális előkészítést jelent: a fogak orcai oldalából kevesebb, mint 1 millimétert kell elvenni a fogzománcból. Ezt fogja befedni a fogakra készített E-max héj.

3. PORCELÁN HÉJAK ELKÉSZÍTÉSE

Ezt követően lenyomatot veszünk fogairól. A fogtechnikai labor a lenyomat és a korábbi mosolytervei alapján készíti el a héjakat. Amíg leendő foghéjai elkészülnek, élethű Cosmedent RSVP ideiglenes héjakat készítünk Önnek, hogy egy pillanatig se hagyjuk védelem nélkül a fogait.

4. PORCELÁN HÉJAK FELRAGASZTÁSA A FOGRA

Fogorvosa speciális ragasztóval rögzíti a fogakra az elkészült foghéjakat. Ezt követően már csak élvezni kell a szép és gondtalan mosolyt!

MINŐSÉG MINDENEK FELETT

A héjakat országunk egyik legkiemelkedőbb laboratóriuma és fogtechnikai oktató központja készíti. Fogorvosaink nem csak empatikusak, de magas színvonalon képzettek is. Rendelőnkben az AACD (Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia) kezelési protokolljai szerint dolgozunk.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page