FOGÁSZATI HIDAK

ELVESZTETT FOG PÓTLÁSA FOGÁSZATI HÍDDAL

Fogászati hidat olyan esetekben alkalmazunk, amikor egy (vagy több egymás melletti) fogunkat elveszítjük. Ha az elvesztett fogat nem pótoltatjuk időben, fogsorunk egyensúlya felborulhat: fogaink elmozdulnak, harapásunk megváltozik, mely fogszorításhoz vezethet és  rágóképességünk is csökken.


Az éjszakai fogszorítók/-csikorgatók kialvatlanul,  nyak- és vállizom kötöttséggel ébrednek, és lassanként elkoptatják egészséges fogaikat is, így a fogpótlás halogatásával csak még komplikáltabbá válik a későbbi kezelés.

FOGÁSZATI HIDAK

Fogászati híddal mindez elkerülhető, és az eredeti rágási funkció tökéletesen helyreállítható. A fogászati hidak hasonló módon készülnek a fogászati koronákhoz: a hiányzó fogat élethű, esztétikus foggal pótoljuk, melyet a foghiány melletti ép fogakra készített koronákhoz rögzítünk, így stabilan a helyükön maradnak, sajátunkként funkcionálnak.

Bár a fogászati hidak nagy előnye, hogy ezzel az eljárásmóddal elkerülhető a szájsebészeti beavatkozás, sokan ódzkodhatnak ép fogaik lecsiszolásától, éppen ezért  fogbeültetéssel pótoltatják hiányzó fogaikat.


Ha Önnek sem a hagyományos fogászati hidak, sem a fogbeültetés nem szimpatikus, választhatja a csiszolás nélküli szálerősített hidakat, mely a legkíméletesebb fogpótlási kezelésmód.

KÉRDÉSEIVEL FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, MUNKATÁRSAINK TUDÁSUK LEGJAVÁT ADVA IGYEKEZNEK MEGVÁLASZOLNI AZOKAT!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606