top of page

KLINIKÁNK

VOLOM DENTAL TÖRTÉNETE

A Dr. Volom Dental óriási utat tett meg az egyszemélyes budapesti fogászati rendelőtől a jelenlegi négyszékes, high-tech felszereltségű klinikáig. Fogászatunk több évtizedes múltra tekint vissza: 1990 február 1.-én magánpraxisként nyílt meg Budapesten.

 

A körülmények változtak, a tartalom azonban ugyanaz maradt: kiemelkedő szakmaiság, maximális odafigyelés pácienseink igényeire, emberi és szakmai tisztesség. A rendelő alapítója és tulajdonosa Volom Doktor elismert nemzetközi előadó, több különleges fogászati eljárás kitalálója és meghonosítója. Bizonyos terápiák csak nálunk elérhetőek az országban.

 

A név kötelez - sikerült egy olyan kimagasló szakmaiságú fogorvos csapatot építenünk, melynek minden tagja magáénak érzi és örömmel viszi tovább a Volom Doktor által képviselt filozófiát.

 

Klinikánk minden szeglete nyugalmat és visszafogott eleganciát sugároz. Úgy rendeztük be, hogy Ön a lehető legotthonosabban érezhesse magát nálunk. A figyelmes és gondoskodó személyzet, a kényelmes bőrgarnitúra és halk zene garantáltan ellazítja és jókedvre deríti Önt is.

 

Fogorvosi rendelőnk átlagon felüli felszereltsége egyrészt a minél pontosabb munkát szolgálja, másrészt pácienseink komfortérzetét növeli. Ezért használunk lézeres szuvasodás keresőt, mikroszkópot, digitális röntgent  vagy számítógép vezérelt fájdalommentes érzéstelenítő berendezést.

MUNKATÁRSAINK

VAS_9696.jpg

DR KOVÁCS DÓRA

Fogorvos, orális diagnosztika specialista

Dinamikus, nyitott személyisége és szaktudása a garancia arra, hogy minden páciense örömmel ül be a fogorvosi székbe és elégedetten távozik rendelőnkből. Az orális diagnosztika, a szájüregi nyálkahártya-elváltozások valamint az esztétikai fogászat specialistája a rendelőnkben.

VAS_2410.jpg
VAS_2218 copy.jpg
DSC_8326.jpg
DSC_8326.jpg

DR VOLOM ANDRÁS

Esztétikai fogorvos

Dr. Volom András a rendelő tulajdonosa és egyben szakmai vezetője. Nemcsak az egyik legismertebb esztétikai fogorvos az országban, fogszorítás terápiás specialista, implantológus, hanem itthon és nemzetközileg is elismert előadó, számos fogászati témájú cikk szerzője ill. több könyv társszerzője.

21192314_1638756762821603_44108658776727
VAS_2543.jpg
VAS_9636.jpg
VAS_9583.jpg
60310272_300115424207382_231071473478297
VAS_9801.jpg
VAS_1741-2.jpg
VAS_2347 copy.jpg

MUNKATÁRSAINK

VAS_2284.jpg

DR VOLOM ANDRÁS

VAS_2491.jpg

DR ÁGH ORSOLYA

IMG_0535.jpg

DR HAJSZ MÁRTON

VAS_9696.jpg

DR MENSCH-KOVÁCS DÓRA

Esztétikai fogorvos

Esztétikai fogorvos, endodontus specialista

Fogorvos, endodontus specialista

Fogorvos, orális diagnosztika specialista

Dr. Volom András a rendelő tulajdonosa és egyben szakmai vezetője. Nemcsak az egyik legismertebb esztétikai fogorvos az országban, fogszorítás terápiás specialista, implantológus, hanem itthon és nemzetközileg is elismert előadó, számos fogászati témájú cikk szerzője ill. több könyv társszerzője.

Ágh doktornő kivételesen kedves és emberséges orvos. Képzettsége messze meghaladja az átlagot. Nemcsak a modern gyökérkezelési eljárásokban jártas, hanem képes úgy megtervezni és kivitelezni a fogműveket, hogy azok nemcsak szépek, hanem kényelmesek és jól hordhatók is legyenek. Ez minősíti őt arra, hogy rendelőnk egyik Dental Excellence specialistája legyen.

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végzett, s rezidens éveit is itt töltötte a sikeresen abszolvált endodoncia szakvizsgája letételéig.  Számára a páciens komfortérzete és a munkája minősége a legfontosabb, így a kezelések során 5,5x lupéban dolgozik a még precízebb és alaposabb eredmény érdekében. 4 éve dolgozik operációs mikroszkópban is.

Dinamikus, nyitott személyisége és szaktudása a garancia arra, hogy minden páciense örömmel ül be a fogorvosi székbe és elégedetten távozik rendelőnkből. Az orális diagnosztika, a szájüregi nyálkahártya-elváltozások valamint az esztétikai fogászat specialistája a rendelőnkben.

VAS_2410.jpg

DR SZAKÁLLOSY BEATRIX

Fogszabályozó és gyermekfogászati specialista

image_6483441.JPG

DR FARKAS PÉTER

Fogorvos, gyermekfogorvos

Szakállosy doktornő két évtizede dolgozik a csapattal. Nagy tapasztalattal rendelkező fogszabályozó orvos. Fő területe a gyermek fogszabályozás, de felnőttek orthodonciai kezelését is remekül ellátja.

Dr. Farkas Péter számára a fogorvoslás egy olyan sajátos segítő szakma, ahol az orvos feladata, hogy a struktúra és a funkció esztétikus helyreállításával javítsa páciensei életminőségét. Saját célkitűzésének is ezt a hármas egységet tekinti – természetesen törekedve a lehető legteljesebb fájdalommentességre és leggyorsabb gyógyulásra.

IMG_7301.jpg

DR MAGYAR CECÍLIA

Fogszabályozó és gyermekfogászati specialista

 A kezelések megtervezésénél az esztétika mellett kiemelt figyelmet fordít a harapás megfelelő beállítására, valamint a nem megfeleő funkciók kezelésére. Számára a fogszabályozás nem csak munka hanem szenvedély is, kezelés végén szereti látni a pácienseim elégedett, magabiztos mosolyát.

babett.jpg

DR TÓTH BABETT

Gyermekfogorvos

Tóth doktornő türelme és kedvessége egyedülálló. A legkisebb, legfélősebb páciensek is hamar biztonságban érzik magukat a székében: a kezelések oldott, játékos, vidám hangulatban telnek, pontosan úgy, ahogy a gyerekeknek arra szükségük van. Tóth doktornő nem sajnálja az időt arra, hogy elmagyarázza a kezeléseket és megnyugtassa a kicsiket: ezért szeretnek annyira hozzá járni.

Felkai_Thomas_08_hoch.jpg

DR FELKAI TAMÁS

Invisalign specialista

Felkai doktor kivételes egyéniség, aki a fogorvosi mellett általános orvosi diplomával is rendelkezik. 2002 óta foglalkozik Invisalign láthatatlan fogszabályozással, évi több száz kezelést végez itthon és Ausztriában. Emellett Invisalign mentor és nemzetközi előadó is:  többszörös Invisalign Platinum Doctor, 2002-óta pedig certifikált Invisalign Provider.

berczi_miklos.jpg

BERCZI MIKLÓS

Gyógytornász

Miklós fontosnak tartja a beteggel való nyílt, őszinte, egyszerű, közérthető kommunikációt, amely során fényt lehet deríteni a félelmekre, elképzelésekre, elvárásokra a különböző állapotok tekintetében. Pácienseivel közösen határozza meg a célt, amelyben elsődleges feladatának tartja, hogy azt akkor se tévesszék szem elől, amikor a beteg úgy érzi, teljesítőképessége határához ért.

VAS_1736-2.jpg

Klinikai nyelvész, myofunkcionális szaktanácsadó

DR VOLOMNÉ VARGA MARIANNA

Mariannál nincs  síró gyerek, nagy türelemmel és kedvességgel  nyeri el mindegyikük bizalmát, hisz a sikeres kezeléshez együttműködésre van szükség, ami csak egy kellemes, oldott légkörben lehetséges. Küldetésének érezi, hogy itthon is elterjessze a külföldön már évtizedek óta sikerrel működő myofunkcionális (a szabálytalanság okait is kezelő, ezáltal hosszútávon stabilabb) korai  “gyengéd” fogszabályozást.

VAS_9636.jpg

HEVESI GABRIELLA

Logopédus, oktató

Tanulmányait a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán végezte, kiváló eredménnyel.  Az általános logopédiai terápiák (pöszeség, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, dadogás, diszfónia stb.) mellett speciális érdeklődési területe a nyelési diszfunkciók komplex terápiája, mely témakörben rendszeres szakmai továbbképző előadásokat is tart.

VAS_9580.jpg

VALLYON TÜNDE

Klinikai szájhigiénikus

Rendelőnk motorja, szakmai tudását tekintve kiemelkedő. Pácienseink mindig elmondják, hogy korábban más rendelőkben soha senki nem szedte le ilyen alaposan a fogkövüket. Nagyon jól kézben tartja pácienseink szájhigiénéjét, folyamatosan instruálja, kontrollálja őket, ami óriási segítség fogorvosaink számára, hisz tiszta szájban, gyulladásmentes íny mellett lehet jó munkát végezni és ez a hosszútávú siker kulcsa is.

VAS_2543.jpg

ENDRÉNYI JUDIT

Dentálhigiénikus

Judit kiemelkedő szociális készségei és empátiája révén könnyen megtalálja a hangot a páciensekkel. Rendkívül fontos számára, hogy kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat alakuljon ki, mert szerinte ez a sikeres kezelés záloga. Munkáját mindig lelkiismeretesen végzi, nagy odafigyeléssel.

IMG_4111.jpg

SZENTE ZSÓFIA

Asszisztens, Dentálhigiénikus

Zsófi a Bókay János Szakgimnáziumában tanult fogászati asszisztens szakon, ezt követően pedig dentálhigiénikusi képesítést is szerzett. Tanulmányait kiváló eredménnyel zárta le. Mosolygós, kedves természetével pedig azonnal belopja magát mindenki szívébe!

VAS_9583.jpg

MÁRTON-ANDRÁS PAMELA

Asszisztens, készletmanager

Ha Pamira valamit rábízunk, az 120%-on teljesül. Kedves és határozott, talpraesettségére bármikor számíthatnak a kollégái. Az asszisztensi feladatok mellett ő a rendelőben a készletgazdálkodás felelőse is.

manhalt_monika_edited.jpg

Vezető asszisztens

MANHALT MÓNIKA

Móni az egyik legszorgalmasabb munkatársunk. Szakmai alázata, csendes odafigyelése és kollégáival való törődése mindannyiunk számára példamutató. Ha valaki rábíz egy feladatot, biztos lehet benne, hogy az kiemelkedő minőségben és alapossággal lesz elvégezve.

VAS_9801.jpg

GYURICZA FRANCES

Asszisztens

Mosolyát, megnyugtató és kedves kisugárzását mind pácienseink, mind orvosaink nagyra értékelik. Nagyon tehetséges fiatal kolléga, lelkiismeretessége, odafigyelése példamutató. Emellett talpraesett és kiváló problémamegoldó!

IMG_4051.jpg
VAS_1648.jpg
366330402_870956304458543_8465702223043363504_n.jpg
VAS_2347 copy.jpg

TASY JULIANNA

SZÖLLŐSI TÍMEA

DR FÜGEDI-HEGEDŰS ORSOLYA

SZABÓ SÁNDOR

Vezető
pácienskoordinátor

Pácienskoordinátor

Praxismenedzser

Műszaki vezető

A rendelő belső működéséért felel. Nemcsak kedves mosolyával, hanem képzettségével és tudományos munkásságával is lenyűgözi a munkatársait. Hegedűs doktornő a Fogorvosi és az Egészségügyi Menedzser szakot is kiváló eredménnyel végezte, emelett számos tudományos cikk szerzője, PhD munkája során őssejtkutatással, azok fogászati alkalmazásával is foglalkozott.

A rendelés pillére! Ő az, aki összefogja és szervezi a rendelő szakmai és gazdasági folyamatait. Mindenkihez van egy pár kedves szava, akár páciensről, akár asszisztensről vagy orvosról van szó.

Timi mindig is szeretett emberekkel foglalkozni, fontos számára az empátia és kedvesség sugárzása. Nagy figyelmet szentel a páciensek problémáinak megoldására, a megfelelő és barátságos környezet megteremtésére.

Rendelőnk egyik kiemelkedően fontos személyisége. Az ő nevéhez fűződik a rendelő műszaki kivitelezésének folyamatos ellenőrzése.  Lenyűgöző műszaki tudása lehetővé teszi a zökkenőmentes és folyamatos munkát még egy technikailag olyan komplikált helyen is, mint a high-tech berendezésekkel felszerelt fogászati klinikánk.

IMG_8046.heic

DR KOVÁCS GYÖRGYI

Praxismenedzser

A rendelő motorja: mivel fogorvosi és gazdasági végzettséggel is rendelkezik, a legnagyobb szakmai kompetenciával koordinálja a rendelőt. Türelme és nyugodt személyisége biztos pont számunkra a mindennapokban!

RÓLUNK MONDTÁK

Már közel tíz éve, hogy a Dr. Volom Fogászatot válaszottam és még soha nem csalódtam. A rendelő valamennyi munkatársa – az orvosok és az asszisztensek egyaránt – kivétel nékül magas színvonalon, pontosan végzik a munkájukat és nagyon kedvesek. Már több családtagomnak, ismerősömnek is ajánlottam a rendkívül korszerűen felszerelt rendelőt. Köszönöm a lelkiismeretes munkájukat!

Már meglévő élpótlásommal problémáim voltak. A Dr. Volom Dentalban egyedüliként rájöttek a probléma okára, ami a tökéletlen harapás volt. A korrekció után úgy éreztem, mintha egy teljesen új fogsort kapnék. Sokkal jobb volt enni és aludni is, mivel az éjszakai fogszorításom is nagymértékben enyhült. Az élpótlás a helyén maradt és az elmúlt egy év során semmilyen problémát nem éreztem!
Köszönöm!

Albrecht Etelka

Lancendorfer Antal

Az ínygyulladás kellemetlen tünetei terhességem során jelentkeztek elöször. Szerencsére a jól megválasztott és időben pontosan megtervezett kezeléseknek köszönhetően sikerült megelőzni a komolyabb problémák kialakulását. A megfelelő odafigyelés és szakértelem mellett nem kell, hogy valóra váljon a régi mondás miszerint egy gyerek egy fog!

“Kedves Volom Doktor úr! 10 éve már, hogy - túlzás nélkül állíthatom - megváltoztatta az életem. ” Egy direkt héj története, amely nemcsak a fogakat tette szebbé…

Egy kismama

Kávai Júlia

Volom Dental
Összes kategória
Összes kategória
Pácienseink mondták

Egy szóban a Volom Dentalról

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page