top of page

KEZELÉSEINK

VolomDental-20190426-32.jpg

ÁLTALÁNOS FOGÁSZATI KEZELÉSEK

A szuvas és fájó fogakat esztétikus és időtálló tömésekkel, szükség esetén pedig kíméletes gyökérkezeléssel látjuk el. Speciális érzéstelenítő készüléket alkalmazunk rendelőnkben, hogy biztosan semmi kellemetlenség ne érje Önt fogászati kezelése során.

VolomDental-20190426-78.jpg

SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉSEK

Szájhigiénés szolgáltatásaink segítségével fogai szebbek, fehérebbek és hosszú távon is egészségesek lesznek. Az első lépés mindehhez a fogkőeltávolítás és az egyénre szabott szájhigiénés tanácsadás. A jó szájhigiéne alapfeltétele a fogak és a fogágy egészségének, épp ezért kiemelt jelentőséggel bír rendelőnkben.

VolomDental-20190426-16.jpg

FOGPÓTLÁSOK

Több megoldást is kínálunk a hiányzó fogak pótlására. Korszerű és kíméletes kezelésmódokat alkalmazunk, a végeredmény pedig tartós és természetesen szép. A fogbeültetéseket rendelőnkben gyakorlott fogorvosok végzik, a fémmentes fogászati hidakat pedig akár a fogak lecsiszolása nélkül is időtállóra készítjük. Kivehető fogsoraink tökéletesen stabilak és természetes hatásúak.

VolomDental-20190426-24.jpg

FOGBEÜLTETÉS, SZÁJSEBÉSZET

Az elvesztett fog pótlása mihamarabb szükséges, és a fog pótlásának sok esetben a legideálisabb módja a fogbeültetés. Rendelőnk olyan komplex fogászati problémák ellátására is felkészült, mint a csontpótlás, műtéti fogeltávolítás vagy a gyökércsúcs rezekció. Fogorvosaink ügyelnek rá, hogy Ön ellazultan és teljesen fájdalommentesen élje át kezelését.

VolomDental-20190426-34.jpg

ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Az esztétikai fogászat abban különbözik az általános fogászattól, hogy nemcsak a fogak rágóképességének megőrzése a cél, hanem az is, hogy a végeredmény kiemelkedően esztétikus, természetes legyen. Különlegesen jó anyagok, kivételes technikák és esztétikai specialistáink gondos munkája garantálja, hogy elégedetten mosolyoghasson kezelése végén.

VolomDental-20190426-87.jpg

FOGÁGYBETEGSÉG ÉS FOGÍNYGYULLADÁS KEZELÉSE

Klinikánk sikeres eljárást dolgozott ki a mozgó fogak visszaerősítésére és a fogágybetegség megállítására. A fogágybetegség kisebb-nagyobb mértékben a lakosság 80 %-át érinti. Oka főként a nem megfelelő szájhigiéne, következménye pedig a fogak meglazulása, s legrosszabb esetben a fogak elvesztése.

VolomDental-20190426-97_2.jpg

FOGSZABÁLYOZÁS

Klinikánkon gyermek- és felnőttkori fogszabályozást is végzünk. Korszerű és kíméletes kezelésmódok segítségével rendezzük a fogakat a legelőnyösebb pozícióba, és alakítunk ki harmonikus mosolyt és arcesztétikát.

14.jpg

GYERMEKFOGÁSZAT

Számunkra a gyermekfogászat legfontosabb része a megelőzés. Ennek érdekében tartunk tanácsadást, fluoridálással erősítjük a fogakat, barázdazárást végzünk a maradó fogak védelmében. Nagyon népszerű korai myofunkcionális fogszabályozó szolgáltatásunk. Munkatársaink nagy türelemmel és empátiával látják el a szuvas vagy sérült fogakat is.

VolomDental-20190426-12.jpg

KÜLÖNLEGES KEZELÉSEINK

Sokunknak problémája a fogszorítás, valamint éjszakai fogcsikorgatás és horkolás. Ezekre kínálunk hatásos és gyógyszermentes kezelésmódokat.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page