top of page

INVISALIGN FOGSZABÁLYOZÓ
felnőtteknek és gyerekeknek is

ÖN IS ELKÉPZELTE MÁR, MILYEN LENNE ÖNFELEDTEN MOSOLYOGNI MINDEN NAP?

Mit szólna, ha fogsora szembetűnőbb egyenetlenségeit, mint kiálló vagy ferdén álló fogak, kíméletesen és szinte láthatalanul korrigáltathatná?

ÉSZREVÉTLENÜL SZÉPÜLŐ MOSOLY

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó a legjobb megoldás azoknak, akik a hagyományos fogszabályozással járó kellemetlenségek miatt nem vágtak még bele a fogszabályozásba.

LÁTHATATLAN

Az Invisalign fogszabályozás átlátszó fogszabályozó sínek (ún. alignerek) sorozatával történik, melyek csak a fogakat fedik, nincs a szájpadlásra vagy ínyre kiterjedő részük. Ez a módszer maradó fogazatban alkalmazható.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az Invisalign síneket egyszerűen fel lehet pattintani a fogsorra, és könnyedén le is vehetők. A siker érdekében azonban a fogszabályzót a nap 24 órájában hordani kell!

LEGMODERNEBB 3D TECHNOLÓGIA

Fejlett 3D számítógépes képalkotási technológia teszi lehetővé a láthatatlan fogszabályozást, mely teljesen egyénre szabott.

AKÁR 50%-KAL RÖVIDEBB KEZELÉSI IDŐ

A számítógépes tervezésnek köszönhetjük, hogy az Invisalign fogszabályozókkal valóban akár felére csökkenthető a hagyományos fogszabályozási idő.

INVISALIGN FOGSZABÁLYOZÁS MENETE

1. DIAGNOSZTIKA ÉS KONZULTÁCIÓ

Első lépésként fogairól lenyomatot veszünk. Digitális kezelési tervét a fogairól vett lenyomat, az arcáról és mosolyáról készült fotók és röntgenfelvételek alapján állítjuk össze.

2. 3D FOGMOZGATÁSI TERV

A fogszabályozó orvos kezelési terve alapján az amerikai Invisalign-cég készít egy fogmozgatási tervet. Ez egy háromdimenziós animáció, mely lépésről lépésre bemutatja, hogyan fognak mozogni a fogai a kezelés elejétől a végéig.

3. TERV VÉGLEGESÍTÉSE

A végleges kezelési terv a fogszabályozó fogorvos javaslatai és az Ön igényei alapján áll össze.

4. INVISALIGN SÍNEK GYÁRTÁSA

A véglegesített fogmozgatási terv alapján kezdetét veheti a sínek (alignerek) gyártása és leszállítása. A teljes előkészületi procedúra 2 hónapot vesz igénybe.

5. A KEZELÉS

A tervezés lezárultával kezdetét veheti a fogszabályozó kezelés. Ekkor fogorvosa  2-3 hetente kontrollálja, hogy a kezelés a tervek szerint halad-e, valamint a síneket (alignereket) is cseréli.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK EZ A HAGYOMÁNYOS FOGSZABÁLYOZÁSTÓL?

Az Invisalign fogszabályzó a fogmozgatásokat a legoptimálisabban időzíti. Egy-egy szakaszban csak bizonyos fogak számára engedélyezett a mozgás. Ez egyrészt egy sokkal hatékonyabb erőkifejtési rendszer, hisz a különböző etapok egymásra épülve hozzák a kívánt helyzetbe a fogakat, másrészt viszont egy sokkal gyengédebb fogszabályozást eredményez.

 

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozás előnyei

  • Kíméletes fogmozgatás

  • Láthatatlan fogszabályozás

  • Esztétikus végeredmény

  • Akár 50%-kal rövidebb kezelési idő

  • Tartós végeredmény

MÁR GYEREKEK SZÁMÁRA IS!

Egy bizonyítottan hatékony módszer, a legkülönbözőbb problémák orvoslására. A hagyományos rögzített fogszabályozóval ellentétben az Invisalign-al:

  • szabadon, megkötések nélkül lehet enni

  • bármikor eltávolítható

  • egyszerűbb a  tisztítás, a fogkefe és a fogselyem úgy használható, mint korábban

  • kényelmes eszköz, nem zavarja a nyelvet és az ajkakat

GARANTÁLTAN TARTÓS VÉGEREDMÉNY A VOLOM DENTAL-NÁL

Sokaknak nem ér véget a fogszabályozás az állandó készülék elhagyásával: évekig, akár egész életen át éjszakai retenciós (helybentartó) készüléket kell viselniük, ha nem szeretnék, hogy fogaik visszarendeződjenek. A Volom Dental-nál ezt igyekszünk elkerülni.

Több, mint fogegyenesítés

Rendelőnkben pont  ezért nem csupán a fogakat szabályozzuk, hanem a tartósan stabil eredmény érdekében a szabályozással párhuzamosan speciális myofunkcionális terápiát végzünk, vagyis a fogak szabálytalanságának okait  is megszüntetjük (ilyen ok lehet a szájlégzés, nyelvlökéses nyelés, rossz nyelvpozíció), mely nélkül fogai idővel megint visszakerülnének eredeti, rendezetlen pozíciójukba.

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁSRA VÁGYIK?

Láthatatlan fogszabályozás budapesti fogorvosi rendelőnkben minősített Invisalign szakorvossal történik, aki szívesen áll rendelkezésére teljeskörű konzultációra.

FOGSZABÁLYOZÁS ÁRAK, ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK ÖSSZEHASONLÍTVA

Összefoglalónkból megtudhatja, Önnek melyik fogszabályozó kezelési mód lenne a legideálisabb!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page