top of page

FOGFEHÉRÍTÉS

FOGFEHÉRÍTÉS

Látványos és biztonságos fogfehérítés

 

Kétes praktikák, internetről rendelt megoldások helyett bízza fogait fogfehérítő specialistáinkra!

 

Szeretné fogait tartósan kifehéríttetni?

 

Akkor Long White fogfehérítési csomagunkat ajánljuk Önnek. A rendelői fehérítő lámpával megindított fogfehérítés és az otthoni éjszakai eljárás kombinációja látványos és tartósan fehér fogakat eredményez.

 

Hogyan működik a Long White komplex fogfehérítés?

A rendelői fogfehérítő lámpával megindítjuk a fehéredést. Ez a fehéredés sokszor önmagában nem tartós: ennek oka, hogy ilyenkor a fehéredést főként a fog vízvesztése idézi elő. Ahogy elkezd visszaállni a víztartalom, úgy sötétedik vissza a fog is. A gépi fehérítéssel beindított folyamat eredményét az otthoni sínes fehérítéssel tehetjük tartóssá, valamint beállíthatjuk vele a végleges színt. A kellő ideig végzett fehérítés után fogai akár hófehérek is lehetnek!

HOGYAN TÖRTÉNIK A LONG WHITE FOGFEHÉRÍTÉS?

1. FOGKŐELTÁVOLÍTÁS

A fogfehérítés előtt alaposan le kell tisztítani a fogakat, leszedni a fogköveket.

2. ÉJSZAKAI FOGSÍN ELKÉSZÍTÉSE

Az otthoni fogfehérítéshez alkalmazott fogsínhez egyedi lenyomatot készítünk a fogsorról. Ebbe a sínbe tesszük majd az otthoni fehérítés során a fogfehérítő anyagot.

3. RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

A rendelői (indító) fogfehérítéskor az íny gondos izolálása mellett felkenjük a speciális gélt a fogakra, amelyet egy fogfehérítő lámpa segítségével aktiválunk. A kezelés 1-2 órát vesz igénybe.

4. FOGFEHÉRÍTÉS OTTHON

A korábban elkészített fogfehérítő sínbe bele kell tölteni a megadott mennyiségű fogfehérítő anyagot, s azt éjszakára felhelyezni a fogakra. A kívánt szín elérése átlagosan 2-4 hetet vesz igénybe.

5. A VÉGEREDMÉNY

Szikrázó és magabiztos mosoly, tartósan fehér fogak.

GYAKORI KÉRDÉSEK A FOGFEHÉRÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN

BIZTONSÁGOS A FOGFEHÉRÍTÉS?

A Volom Dental-nál biztonságos a fogfehérítés. A fehérítéshez csakis megbízható, prémium minőségű anyagokat alkalmazunk, és fogorvosaink végig figyelemmel kísérik a kezelést.

FÁJDALOMMAL JÁR A FOGFEHÉRÍTÉS?

Nem szükségszerűen, de fennáll a lehetősége némi kellemetlenségnek. A fehérítés során esetleg fellépő fogérzékenységet fluoridos kezeléssel csökkentjük.

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET A FOGAKAT FEHÉRÍTENI?

Általában a 16 éves kort jelölik meg a fogfehérítés alsó korhatárának, hisz az ennél fiatalabb pácienseknél túl tágas még a pulpakamra (itt található az ideg), ezáltal a pulpa nagy mértékű irritációnak van kitéve.

MENNYIRE TARTÓS A FOGFEHÉRÍTÉS?

A fogfehérítést általában 2 évente meg kell ismételni a tartósan fehér fogakért. Sokat tehetünk a tartósságért, ha kerüljük az erős színező hatással bíró ételeket, italokat, mint például a tea, kávé, vörösbor.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page