top of page

DIREKT HÉJAK

DIREKT HÉJAK

Miért mondanak egyre többen igent az esztétikai fogászati kezelésekre?

A mai modern anyagoknak és technológiáknak köszönhetően az esztétikai kezelésekkel mosolyunk a tökéletességig korrigálható.

 

Ha Ön elégedetlen fogaival, mert

  • túl sötétek

  • túl hosszúak vagy épp rövidek

  • ferdék

  • szögletesek, pedig kerekdedet szeretne

  • résesek

  • kiállnak vagy bedőlnek

akkor a direkt héj kiváló és kíméletes megoldást jelenthet.

Mi a direkt héj?


A direkt héj - a kerámia héjhoz és koronához hasonlóan – egy egészen vékony, mégis terhelhető, világos fogszínű héj. A direkt héjak tömőanyagból készülnek a fogak külső felszínére. Természetesen erre csak a prémium tömőanyagok alkalmasak és elkészítésük komoly szakmai felkészültséget igényel a fogorvos részéről. Esztétikai fogorvosaink mindegyike kiemelkedő e téren.

A DIREKT HÉJAK ELŐNYEI

A direkt héj funkcióját tekintve azonos a kerámia héjakkal, mégis jelentős különbség van a két fogászati kezelés között. Az esztétikus direkt héjak nem fogtechnikai laboratóriumokban készülnek, hanem az esztétikai kezelésekre specializálódott fogorvos készíti el őket a szájban. Ennek köszönhető, hogy a direkt héjak azonnal, akár már egyetlen kezelés alkalmával véglegesen elkészülhetnek, ugyanakkor fogtechnikai költségek híján áruk is igen kedvező.

GYORS MEGOLDÁS

TÖKÉLETES MOSOLY, TERMÉSZETES HATÁS

MINIMÁLIS FOGANYAG VESZTÉSSEL JÁR, ÍGY NEM KELL TARTANI A FOG ELHALÁSÁTÓL

TARTÓSSÁG, GOND NÉLKÜLI RÁGÁS

KEDVEZŐ ÁR, SÉRÜLÉS ESETÉN KÖNNYEN ÉS OLCSÓN JAVÍTHATÓ

FÁJDALOMMENTES ELKÉSZÍTÉS

ESZTÉTIKUS DIREKT HÉJAK A VOLOM DENTAL-NÁL

Az élethű és esztétikus direkt héjak speciális tömőanyag alkalmazásával készülnek.
Dr. Volom András, fogászati rendelőnk szakmai vezetője és tulajdonosa, a direkt héjak készítésének hazai oktatója. Az ő szakmai irányelvei szerint végzik esztétikai specialistáink az Ön kezelését is.

DIREKT HÉJAK HÁROM LÉPÉSBEN, AKÁR EGY NAP ALATT

A direkt héjak készítése a leggyorsabb megoldás a fog esztétikájának javítására, ugyanis a megfelelő szájhigiéne mellett akár egyetlen kezelés alatt elkészíthetők.

1. A FOGAK MEGTISZTÍTÁSA

Az első lépés a fogak alapos megtisztítása, a fogkövek eltávolítása és az íny gyulladásmentessé tétele. Pácienseink ebben a fázisban személyre szabott útmutatást is kapnak a tökéletes szájhigiéne eléréséhez.

2. MOSOLYTERVEZÉS

Mosolytervezés keretében sokszor 3D vizualizációt végzünk a direkt héjak készítése előtt. A tökéletes forma és szín megítéléséhez számítógépes látványterv készül. Ezt követően a szájban is megmintázzuk előzetesen a foghéjakat, de még nem ragasztjuk véglegesen a foghoz. Végleges minőségben akkor készíti el a direkt héjakat a fogorvos, ha azok a tervezés fázisban minden tekintetben tökéletesen megfeleltek Önnek.

3. DIREKT HÉJAK FELRÉTEGZÉSE A FOGRA

A fogak felszínének fájdalommentes felérdesítése, majd a direkt héjak végleges felrétegzése és megmintázása a fogakon.

MENNYIRE TARTÓSAK A DIREKT HÉJAK?

A direkt héjak tartóssága nagyban függ az alkalmazott fogászati anyag minőségétől. A Volom Dental-nál alkalmazott prémium kategóriás direkt héjak tükörfényesre, fogzománc hatásúra polírozhatók, és eredeti fehér színüket akár több évtizeden keresztül is megőrizhetik.

 

Teherbíró képességük is magas, így a táplálkozásban sem korlátoznak. További előnyük, hogy kisebb sérülések esetén is könnyedén javíthatók.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page