top of page

NÁLUNK KÉSZÜLT

A MI MUNKÁNK AZ ÖN ÖRÖME

Büszkék vagyunk arra hogy a nálunk készült pótlások, tömések nem csak szépek és természetesek, hanem jól funkcionálnak, kényelmes velük a rágás, a beszéd.

Tekintse meg galériánkat!

RÓLUNK MONDTÁK

Már közel tíz éve, hogy a Dr. Volom Fogászatot válaszottam és még soha nem csalódtam. A rendelő valamennyi munkatársa – az orvosok és az asszisztensek egyaránt – kivétel nékül magas színvonalon, pontosan végzik a munkájukat és nagyon kedvesek. Már több családtagomnak, ismerősömnek is ajánlottam a rendkívül korszerűen felszerelt rendelőt. Köszönöm a lelkiismeretes munkájukat!

Már meglévő élpótlásommal problémáim voltak. A Dr. Volom Dentalban egyedüliként rájöttek a probléma okára, ami a tökéletlen harapás volt. A korrekció után úgy éreztem, mintha egy teljesen új fogsort kapnék. Sokkal jobb volt enni és aludni is, mivel az éjszakai fogszorításom is nagymértékben enyhült. Az élpótlás a helyén maradt és az elmúlt egy év során semmilyen problémát nem éreztem!
Köszönöm!

Albrecht Etelka

Lancendorfer Antal

Az ínygyulladás kellemetlen tünetei terhességem során jelentkeztek elöször. Szerencsére a jól megválasztott és időben pontosan megtervezett kezeléseknek köszönhetően sikerült megelőzni a komolyabb problémák kialakulását. A megfelelő odafigyelés és szakértelem mellett nem kell, hogy valóra váljon a régi mondás miszerint egy gyerek egy fog!

“Kedves Volom Doktor úr! 10 éve már, hogy - túlzás nélkül állíthatom - megváltoztatta az életem. ” Egy direkt héj története, amely nemcsak a fogakat tette szebbé…

Egy kismama

Kávai Júlia

Volom Dental
Összes kategória
Összes kategória
Pácienseink mondták

Egy szóban a Volom Dentalról

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

bottom of page