top of page

KLINIKÁNK

VOLOM DENTAL TÖRTÉNETE

A Dr. Volom Dental óriási utat tett meg az egyszemélyes budapesti fogászati rendelőtől a jelenlegi négyszékes, high-tech felszereltségű klinikáig. Fogászatunk több évtizedes múltra tekint vissza: 1990 február 1.-én magánpraxisként nyílt meg Budapesten.

 

A körülmények változtak, a tartalom azonban ugyanaz maradt: kiemelkedő szakmaiság, maximális odafigyelés pácienseink igényeire, emberi és szakmai tisztesség. A rendelő alapítója és tulajdonosa Volom Doktor elismert nemzetközi előadó, több különleges fogászati eljárás kitalálója és meghonosítója. Bizonyos terápiák csak nálunk elérhetőek az országban.

 

A név kötelez - sikerült egy olyan kimagasló szakmaiságú fogorvos csapatot építenünk, melynek minden tagja magáénak érzi és örömmel viszi tovább a Volom Doktor által képviselt filozófiát.

 

Klinikánk minden szeglete nyugalmat és visszafogott eleganciát sugároz. Úgy rendeztük be, hogy Ön a lehető legotthonosabban érezhesse magát nálunk. A figyelmes és gondoskodó személyzet, a kényelmes bőrgarnitúra és halk zene garantáltan ellazítja és jókedvre deríti Önt is.

 

Fogorvosi rendelőnk átlagon felüli felszereltsége egyrészt a minél pontosabb munkát szolgálja, másrészt pácienseink komfortérzetét növeli. Ezért használunk lézeres szuvasodás keresőt, mikroszkópot, digitális röntgent  vagy számítógép vezérelt fájdalommentes érzéstelenítő berendezést.

MUNKATÁRSAINK

VAS_2284.jpg

DR VOLOM ANDRÁS

Esztétikai Fogorvos

Dr. Volom András a rendelő tulajdonosa és egyben szakmai vezetője. Nemcsak az egyik legismertebb esztétikai fogorvos az országban, fogszorítás terápiás specialista, implantológus, hanem itthon és nemzetközileg is elismert előadó, számos fogászati témájú cikk szerzője ill. több könyv társszerzője.

RÓLUNK MONDTÁK

Már közel tíz éve, hogy a Dr. Volom Fogászatot válaszottam és még soha nem csalódtam. A rendelő valamennyi munkatársa – az orvosok és az asszisztensek egyaránt – kivétel nékül magas színvonalon, pontosan végzik a munkájukat és nagyon kedvesek. Már több családtagomnak, ismerősömnek is ajánlottam a rendkívül korszerűen felszerelt rendelőt. Köszönöm a lelkiismeretes munkájukat!

Már meglévő élpótlásommal problémáim voltak. A Dr. Volom Dentalban egyedüliként rájöttek a probléma okára, ami a tökéletlen harapás volt. A korrekció után úgy éreztem, mintha egy teljesen új fogsort kapnék. Sokkal jobb volt enni és aludni is, mivel az éjszakai fogszorításom is nagymértékben enyhült. Az élpótlás a helyén maradt és az elmúlt egy év során semmilyen problémát nem éreztem!
Köszönöm!

Albrecht Etelka

Lancendorfer Antal

Az ínygyulladás kellemetlen tünetei terhességem során jelentkeztek elöször. Szerencsére a jól megválasztott és időben pontosan megtervezett kezeléseknek köszönhetően sikerült megelőzni a komolyabb problémák kialakulását. A megfelelő odafigyelés és szakértelem mellett nem kell, hogy valóra váljon a régi mondás miszerint egy gyerek egy fog!

“Kedves Volom Doktor úr! 10 éve már, hogy - túlzás nélkül állíthatom - megváltoztatta az életem. ” Egy direkt héj története, amely nemcsak a fogakat tette szebbé…

Egy kismama

Kávai Júlia

Volom Dental
Összes kategória
Összes kategória
Pácienseink mondták

Egy szóban a Volom Dentalról

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 9.00-20.00

Hétvégén zárva tartunk. 

+36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

Your details were sent successfully!

bottom of page